STEAUA – AEL LIMASSOL 1-1 (1-0) / Campionii remizeaza in ultimul amical inaintea Supercupei

STEAUA a la terminat la egalitate, 1-1, ultima partida amicala disputata in aceasta vara, campionii remizand cu AEl LIMASSOL, formatia cipriota pentru care evolueaza fostul jucator al CFR-ului, Cadu.

STEAUA a remizat, 1-1, in ultimul meci de pregatire din aceasta vara, impotriva echipei AEL Limassol, din Cipru, campioana Romaniei nereusind nici in acest meci sa convinga ca se afla la nivelul din sezonul trecut, cand a dominat intrecerea interna.

Citeste si: RAUL RUSESCU: Vreau sa joc, din nou, la STEAUA

STEAUA a deschis scorul dupa doar un sfert de ora, Sanmartean profitand de o neintelegere intre portarul lui AEL si fostul CFR-ist Ricardo Cadu, mijlocasul campioanei dribland portarul si inscriind cu latul.

Gradinaru putea face 2-0 peste doar cateva minute, insa sutul sau a trecut putin pe langa poarta, campionii irosind in partea secunda alte cateva oportunitati de gol.

Citeste si: STEAUA i-a facut o oferta lui HAMZA

AEL Limassol, ocupanta locului secund in campionatul precedent din CIPRU, a reusit sa egaleze in minutul 85 prin Kiriakou, dupa o gafa a lui Tosca.

In urma acestui meci de pregatire, ultimul inaintea Supercupei Romaniei, pe care STEAUA o va disputa contra Astrei vineri, de la ora 21, campionii l-au pierdut pe Adi Popa, mijlcoasul d ebanda parasind terenul accidentat la bratul drept.