STEAUA-AKTOBE: COSTEL GALCA a prefatat meciul ros-albastrilor de maine seara

STEAUA BUCURESTI  va intalni, miercuri seara, pe kazahii de la AKTOBE in mansa retur a turului III preliminar al LIGII CAMPIONILOR, dupa ce saptamana trecuta ros-albastrii au remizat, scor 2-2, pe terenul advers. Meciul de pe National Arena a fost prefatat de antrenorul COSTEL GALCA, tanarul tehnician al campioanei dezvaluind care sunt pretentiile pe care le are de la elevii lui la acest joc.

La intanirea de marti cu ziaristii, GALCA a precizat care vor principalele aspecte ale jocului stelistilor de pe NATIONAL ARENA. Tehnicianul a vorbit si despre iminentele transferuri la care lucreaza oficialii gruparii din Ghencea.

CITESTE SI: STEAUA – AKTOBE: BILETELE pentru partida de miercuri pot fi achizitionate si de la stadion 

“Este un meci important pentru noi. Sper sa marcam cat mai repede. Cred ca prin jocul pe care il au creeaza un spatiu la mijlocul terenului, iar daca vom avea mai multa posesie, vom ajunge mai repede la poarta. Avem incredere ca vom castiga acest meci.

LEMNARU nu va juca, e accidentat, are ruptura, nu stim exact inca. Nu ma multumesc cu EUROPA LEAGUE, toti ne gandim doar la grupele Ligii Campionilor. Cred ca venirea lui LUCHIN ne va ajuta si pe noi, dar si pe el. E bine ca joaca pe doua posturi.

CITESTE SI: LIGA 1: STEAUA – CS U CRAIOVA 3-1. Adi Popa, Sanmartean si Varela, marcatorii CAMPIOANEI

Nu cred ca meciul de maine se va termina 1-0 pentru STEAUA, cred ca vor fi mai multe goluri. Speram sa vina si Hamza, dar inca nu stim”, a spus COSTEL GALCA la conferinta de presa de dinaintea meciului cu AKTOBE.

Partida STEAUA – AKTOBE se va disputa miercuri seara de la ora 20.30 pe stadionul NATIONAL ARENA din Capitala si va putea fi urmarit in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: sport.ro