STEAUA -AKTOBE: Peste 400 de JANDARMI vor asigura masurile de ORDINE PUBLICA

Peste 400 de jandarmi din cadrul JANDARMERIEI CAPITALEI vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti, miercuri, pe Arena Nationala, la meciul STEAUA-AKTOBE, din mansa secunda a turului III preliminar al LIGII CAMPIONILOR.

Intr-un comunicat remis presei, marti, JANDARMERIA CAPITALEI anunta ca accesul in stadion se va face incepand cu ora 18.30 doar pe baza de bilete si invitatii si le recomanda suporterilor sa vina din timp pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion.

CITESTE SI: STEAUA-AKTOBE: COSTEL GALCA a prefatat meciul ros-albastrilor de maine seara

De asemenea, JANDARMERIA le transmite spectatorilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

STEAUA BUCURESTI intalneste, miercuri, de la ora 20.30, pe Arena Nationala, formatia AKTOBE, intr-o partida contand pentru mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida tur, disputata in Kazahstan, s-a incheiat la egalitate, scor 2-2.

CITESTE SI: STEAUA – AKTOBE: BILETELE pentru partida de miercuri pot fi achizitionate si de la stadion 

Partida STEAUA – AKTOBE se va disputa miercuri seara de la ora 20.30 pe stadionul NATIONAL ARENA din Capitala si va putea fi urmarit in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: realitatea.net