STEAUA-AKTOBE: Un fost jucator al ros-albastrilor nu crede in calificarea in grupele Ligii

STEAUA BUCURESTI va reusi sa ajunga in play-off-ul LIGII CAMPIONILOR insa nu se va califica in grupele celei mai importante competitii intercluburi este de parere un fost mare jucator al ros-albastrilor.

Intr-un interviu acordat Evenimentului Zilei, LITA DUMITRU a vorbit despre partida dintre STEAUA si AKTOBE din aceasta seara, dar si despre sansele echipei din Ghencea de a se califica in grupele Ligii.

“AKTOBE e o echipa foarte slaba si nu poate sa puna probleme. Ar fi un accident crancen daca stelistii nu s-ar califica in play-off. STEAUA va rata calificarea in grupele LIGII CAMPIONILOR. Pana acum a intalnit adversari slabi, dar in play-off va da peste un adversar puternic. 

CITESTE SI: STEAUA-FC AKTOBE, ora 20:30, ProTV si LIVE TEXT MONDO NEWS / CUVANT DE ORDINE: CALIFICARE 

Echipa este subtire. Nu mai are forta din ultimele doua sezoane. Se va vedea asta in momentul in care va intalni echipe importante.

Bun, sa zicem ca te duci in LIGA CAMPIONILOR. Iei niste bani, dar dai peste echipele mari care vin si te umilesc. Pai, STEAUA nu a facut fata in Liga nici pe vremea lui Laurentiu Reghecampf, dar acum cand lotul este subtire rau de tot. Echipa ar face fata in Europa League. De acolo ar putea sa prinda si primavara europeana”, a adaugat LITA DUMITRU.

CITESTE SI: SRGIAN LUCHIN ESTE NOUL JUCATOR AL STELEI BUCURESTI – OFICIAL

Apoi fostul jucator al STELEI s-a referit la mutarile din aceasta vara:

“A venit LEMNARU. Ce sa faci cu el? STEAUA are nevoie de oameni solizi in ofensiva. Nici LUCHIN nu e mare transfer. Cred ca GIGI BECALI ar fi trebuit sa bage mai multi bani, dar nu e de acuzat. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece el, acolo unde e”, a incheiat LITA DUMITRU.

Sursa foto: sport>ro