Steaua ar putea ramane fara “Gladiatorul” Bourceanu inca din aceasta iarna

Intrat in ultimele sase luni de contract, capitanul stelist Alexandru Bourceanu ar putea sa paraseasca gruparea din Ghencea inca din aceaste zile. Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, “Gladiatorul” are o oferta din partea italienilor de la Sampdoria, oficialii echipei din Serie A fiind dispusi sa achite o jumatate de milion de euro numai pentru a-l avea imediat la dispozitie pe Bourceanu.

Alexandru Bourceanu a mai fost dorit in prima liga italiana de Fiorentina si de AC Torino, insa transferul nu s-a materializat in niciuna dintre cele doua situatii. Conform sursei amintite daca Steaua va accepta sa-si vanda capitanul va reusi sa isi recupereze si suma pe care a cheltuit-o atunci cand l-a achizitionat de la Politehnica Timisoara. 500 de mii de euro ar fi si salariul anual al lui Alex Bourceanu pe perioada cat va juca la Doria, acolo unde va putea redeveni coleg cu Federico Piovaccari, golgheterul miulitarilor din acest sezon fiind asteptat sa revina si el la Genoa, in vara, dupa incheierea imprumutului in Ghencea.

Daca nu va pleca la Sampdoria, Bourceanu mai are si variantele unui transfer la Olympiacos Pireu, multipla campioana din Grecia dorindu-l la pachet impreuna cu portarul Ciprian Tatarusanu.

Sursa foto: sport365.ro