STEAUA – AS TRENCIN, 21.30, PRO TV, LIVE TEXT MONDO NEWS / Calificarea se joaca in liniste

Meciul dintre STEAUA BUCURESTI – FK AS Trenčín, din mansa secunda a turului II preliminar al LIGII CAMPIONILOR, va avea loc miercuri seara, de la 21:30, pe NATIONAL ARENA din Capitala.

Partida va fi transmisa, in direct, de postul PRO Tv si va putea fi urmarita, in format LIVE TEXT pe Mondo News. Jocul dintre STEAUA BUCURESTI si FK AS TRENCIN se va disputa cu portile inchise in urma suspendarii de doua etape pe care gruparea campioana a primit-o din partea Comisiei de Disciplina a UEFA.

CITESTE SI: TRENCIN – STEAUA 0-2 si campioana Romaniei este aproape de CALIFICARE in turul 3 preliminar CHAMPIONS LEAGUE 

In urma cu o saptamana, STEAUA s-a impus cu scorul de 2-0 pe arena din Zilina, gratie reusitelor lui STANCIU si HAMROUN. Meciul din Slovacia a reprezentat prima victorie pe banca STELEI pentru MIREL RADOI, care a preluat echipa bucuresteana vara aceasta.

Partida dintre echipa STEAUA BUCURESTI si formatia slovaca FK AS Trenčín, din mansa secunda a turul doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi condusa de o brigada de arbitri din Polonia, avandu-l la centru pe Paweł Raczkowski. Pawel Raczkowski va fi ajutat de asistentii Michał Obukowicz si Paweł Sokolnicki, iar Tomasz Musiał va fi arbitru de rezerva. Delegatul UEFA pentru acest joc va fi bulgarul Andrey Medintsev, in timp ce spaniolul Manuel Enrique Mejuto González va superviza activitatea arbitrilor.

STEAU BUCURESTI si-a turat motoarele dupa un inceput mai slab de sezon, insa in cadrul clubului din Ghencea se petrec mai multe convulsii. Incepand cu despartirea cu cantec de TAMAS si TUCUDEAN si pana la o posibila plecare a sperantei GABI IANCU, „divortul” dintre tanarul jucator si campioni avand la baza lipsa de interes aratata la antrenamente, informeaza fanatik.

MIREL RADOI are un singur semn de intrebare in vederea alcatuirii primului unsprezece pe care il va trimite in teren miercuri seara, capitanul FERNANDO VARELA avand in continuare probleme dupa accidentarea suferita la meciul din tur.

CITESTE SI: Fotografia zilei vine de la AS TRENCIN-STEAUA

STEAUA BUCURESTI a reusit, in ultima partida de campionat, o repetie buna in vederea acestui meci de calificare, elevii lui MIREL RADOI reusind sa se impuna cu 3-0 in fata Pandurilor din Targu Jiu, golurile fiind marcate de CHIPCIU (2) si HAMROUN. Formatia FK AS Trenčín a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Zemplín Michalovce, intr-un meci din prima etapa a campionatului Slovaciei, inaintea partidei retur cu STEAUA BUCURESTI, din preliminariile Ligii Campionilor. Golul a fost marcat de Koolwijk, in minutul 85.

In cazul calificarii in turul III preliminar al LIGII CAMPIONILOR, STEAUA BUCURESTI va intalni campioana Serbiei, PARTIZAN BELGRAD.

STEAUA BUCURESTI – FK AS TRENCIN (echipe probabile):

STEAUA BUCURESTI: Cojocaru – Rapa, Papp, Tosca (Varela), Guilherme – Breeveld, Tahar – A. Popa, Stanciu, Chipciu – Tade. Antrenor: Mirel Radoi.
FK AS TRENCIN: Semrinec – Cogley, Rodriguez da Silva, Rundic, Skovajsa – Rabiu, Lobotka, Bero – Guba, de Macedo da Silva, Van Kessel. Antrenor: Martin Sevela.

Sursa foto: sport.ro