STEAUA – ASF ZARNESTI 8-0 (3-0) / DEBUT cu dreptul pentru antrenorul MIREL RADOI

STEAUA BUCURESTI a obtinut, vineri, o victorie categorica la primul meci cu MIREL RADOI in calitate de antrenor principal. Campioana en-titre a Romaniei s-a impus cu scorul de 8-0 in partida amicala disputata cu ASF Zarnesti (liga a IV-a) la Brasov.

Golurile intalnirii dintre STEAUA si ZARNESTI au fost marcate de Gabi Iancu (2), Adi Popa, Alex Chipciu (2), Tucudean, Gradinaru si Tanase.

MIREL RADOI a inceput meciul cu urmatorul unsprezece: Nita – Alcenat, Papp, Varela (cpt), Guilherme – Enceanu, Breeveld – Popa, Stanciu, Tarnovan – Iancu.

In partea a doua a disputei, MIREL RADOI a trimis in teren urmatoarea garnitura: Poiana – Rapa, Luchin, Tamas, Tosca – Neagu, Tanase – Gradinaru, Mihalcea, Chipciu – Tucudean.

SONY ALCENAT (foto), adus in aceasta vara de la Petrolul, a debutat in tricoul ros-albastru al STELEI BUCURESTI in partida cu ASF ZARNESTI.

La finele acestui meci test care a semanat mai degraba cu un antrenament cu public, STEAUA BUCURESTI si-a incheiat primul cantonament din acest an, desfasurat la Sacele.

Sursa foto: monitorulexpres.ro