STEAUA – ASTRA: Mesaj disperat al lui Laurentiu Reghecampf

Steaua da semne ca are probleme inaintea partidei pe care o va disputa diseara pe Arena Nationala impotriva celor de la Astra Giurgiu.

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei, va juca diseara, de la ora 20:30, impotriva Astrei Giurgiu, in derbiul etapei cu numarul 19, tehnicianul ros-albastrilor transmitand un mesaj fanilor echipei.

Desi Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica au facut apeluri disperate catre suporteri, acestia nu s-au inghesuit la bilete si se anunta o atmosfera dezolanta pe National Arena, scrie ziare.com. Pe ultima suta de metri, Reghecampf le transmite un nou mesaj disperat suporterilor Stelei, care au cumparat doar 6.000 de bilete pana marti seara.

“Vreau sa fim in numar cat mai mare diseara! Sa demonstram tuturor ca suntem cei mai buni! Chiar daca e frig, lasati totul si veniti la National Arena! Noi va iubim si va respectam”, a scris Reghecampf pe pagina sa de Facebook.
Inaintea acestei partide, Astra e pe primul loc in clasament, cu 41 de puncte, in timp ce Steaua ocupa pozitia a 3-a, cu 35 de puncte, dar si cu doua meciuri mai putin disputate.

Intalnirea dintre Steaua si Astra, din etapa a 19-a a Ligii 1, se va disputa miercuri seara, de la ora 20:30, pe National Arena si va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: prosport.ro