STEAUA BUCURESTI a mai depasit o BORNA ISTORICA

STEAUA BUCURESTI este, fara nici o urma de indoiala, singura echipa din fotbalul romanesc care este in stare inca sa depaseasca recorduri si borne istorice.

Astfel potrivit statisticii, independent de rezultatul dublei cu MANCHESTER CITY, STEAUA BUCURESTI a bifat deja o noua borna istorica pentru fotbalul romanesc in Europa. STEAUA BUCURESTI va merge pentru a 15-a oara in grupele unei competitii europene, chiar daca aceasta va fi, probabil, Europa League.

CITESTE SI: STEAUA v MANCHESTER UNITED. PREZENTARE ADVERSAR + REACTII

In total, toate celelalte formatii romanesti au adunat impreuna, de cand exista formatul grupelor, doar 16 prezente in grupe. Mai important, STEAUA BUCURESTI si-a obtinut de fiecare data calificarea pe teren, fara a beneficia de coeficientul Romaniei (CFR, Unirea sau Otelul au mers direct in grupele Ligii gratie acestui amanunt si a parcursului excelent realizat anterior de STEAUA).

Sapte calificari in primavara europeana a obtinut STEAUA BUCURESTI din grupe, mai mult decat toate celelalte formatii din Romania la un loc. Singurele echipe care au mai jucat in primavara europeana au fost Dinamo, in doua randuri, Rapid, CFR si Urziceni.

Sursa foto: sport