Steaua Bucuresti a plecat in cel de-al doilea cantonament fara manager si fara capitan

Steaua Bucuresti, campioana en-titre din Liga I, a plecat duminica spre Spania acolo unde va efectua si cel de-al doilea cantonament din aceasta iarna. Ros-albastrii au revenit pe taram iberic fara managerul general Mihai Stoica si fara jucatorii Alex Bourceanu, capitanul ros-albastrilor, si Ionut Neagu.

Cei trei stelisti nu s-au putut alatura lotului gruparii din Ghencea din motive diametral opuse. MM Stoica a trebuit sa ramana in Capitala pentru ca, miercuri, sa fie prezent la un nou termen de judecata al Dosarului Transferurilor in care este inculpat, dupa ce magistratii i-au atras oficial atentia la precedentul.

Alexandru Bourceanu si Ionut Neagu au profitat de cele doua zile primite dupa revenirea din primul cantonament si au dat o fuga in orasul natal, Galati. Alegerea celor doi fotbalisti nu a fost una inspirata ei ramanand blocati de zapada in orasul de la malul Dunarii. Mijlocasii stelisti vor ajunge in Spania imediat ce vremea le va permite sa ajunga in Capitala si sa decoleze catre locul unde se afla restul coechipierilor.

Sursa foto: adevarul.ro