STEAUA BUCURESTI a primit o veste proasta de la UEFA

STEAUA BUCURESTI va fi nevoita sa dispute urmatoarele doua meciuri de acasa in cupele europene cu PORTILE INCHISE, in urma deciziei Comisiei de Disciplina a UEFA, a anuntat clubul din Ghencea pe site-ul sau oficial.

STEAUA BUCURESTI, care trebuie sa achite si o amenda de 20.000 de euro, a fost sanctionata de forul continental in urma incidentelor din timpul partidei cu DINAMO KIEV, din ultima etapa a grupelor Europa League.

CITESTE SI: Clubul Sportiv al Armatei isi mentine DISPONIBILITATEA de a continua DIALOGUL cu FC Steaua

”Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie este acela ca spectatorii echipei STEAUA BUCURESTI au folosit lasere, au aruncat torte si au afisat un banner cu tenta rasista in timpul jocului cu DINAMO KIEV, abateri prevazute de articolele 14 si 16-2 (literele c si d) din Regulamentul Disciplinar al UEFA”, precizeaza clubul, in comunicat.

STEAUA BUCURESTI a pierdut cu 0-2 meciul din 11 decembrie, cu DINAMO KIEV, prin golurile marcate de Andrei Iarmolenko (71) si Jeremain Lens (90+4), ratand calificarea in saisprezecimile de finala ale Europa League.

CITESTE SI: DEZVALUIRI INCENDIARE GIEDRIUS ARLAUSKIS: Patronul nu ma mai lasa sa joc 

Singurele persoane carora le va fi permis accesul la jocurile cu portile inchise sunt 75 de persoane din delegatiile celor doua cluburi, inclusiv jucatorii, jurnalistii acreditati, cu conditia ca acreditarile sa fie nominale si insotite de o copie a actului de identitate, iar lista acestora sa fie trimisa catre UEFA cu cel tarziu 24 de ore inainte de inceperea partidei, fortele de ordine si firma de securitate, personalul administrativ al stadionului, maxim 75 de angajati UEFA sau parteneri ai UEFA, mentioneaza comunicatul.

Clubul STEAUA BUCURESTI precizeaza ca va ataca decizia cu apel. STEAUA BUCURESTI a mai jucat in stagiunea trecuta a Europa League un meci cu portile inchise, cel cu Aalborg, castigat cu 6-0, pe 18 septembrie.

Sursa foto: sport.ro