Steaua Bucuresti a revenit in tara! Reghecampf crede ca Bokila va juca maine in Supercupa

Steaua Bucuresti a revenit in tara dupa cantonamentul efectuat in Anglia, insa stelistii au regretat faptul ca au ales sa se intoarca la Bucuresti cu o cursa low-cost, aceasta aterizand cu mai bine de o ora intarziere.

Stelistii vor juca, maine seara, impotriva echipei Petrolul Ploiesti in Supercupa Romaniei, care va avea loc, cu incepere de la ora 20.45, pe stadionul National Arena din Bucuresti. Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a sustinut o conferinta de presa, astazi, in care a vorbit despre meciul de maine dar si despre ultimele lucruri care s-au intamplat in tabara echipei din Ghencea.

In primul rand, antrenorul Stelei a tinut sa precizeze faptul ca el nu crede ca atacantul Jeremy Bokila ar fi plecat de la Petrolul si ca se asteapta ca golgheterul congolez sa fie maine pe teren.

Reghecampf a mai declarat si faptul ca Federico Piovaccari va fi un fotbalist care va ajuta Steaua in acest sezon, dar ca atacantul italian nu poate fi titular maine pentru ca nu este pus la punct cu pregatirea fizica. 

“Mi-am pregatit in asa fel elevii incat sa castigam acest trofeu. Nu va fi deloc usor pentru ca Petrolul este o echipa de calitate, insa sper sa ne facem suporterii fericiti” a declarat Reghe.

Sursa foto: gandul.info