STEAUA BUCURESTI a transferat un MIJLOCAS de CREATIE care a jucat la INTER si FIORENTINA

STEAUA BUCURESTI a transferat un mijlocas de creatie care a mai jucat la gruparile italiene, INTER MILANO si FIORENTINA. Astfel, echipa campioana din Liga I a reusit sa acopere postul de mijlocas ofensiv  cu internationalul marocan HOUSSINE KHARJA, in varsta de 32 de ani, anunta postul de televiziune Digisport.

“STEAUA BUCURESTI este o echipa cu o istorie glorioasa, cu mari performante in Europa si campioana en-titre a Romaniei. Sunt entuziasmat si sper ca totul sa fie bine. Il cunosc pe MIREL RADOI. Am venit aici la indemnul lui COSMIN OLAROIU, cu care am vorbit despre STEAUA, despre Romania, despre venirea aici. Sper sa ma descurc bine la STEAUA. Normal ca avem sanse sa castigam campionatul. Ne aflam inca la inceputul sezonului si mai e mult de jucat. Antrenorul e nou si e nevoie sa punem la punct lucrurile. Echipa s-a schimbat mult în ultima perioada. Important e sa ne apropiem de primul loc”, a declarat HOUSSINE KHARJA pentru Digisport.

CITESTE SI: SOC LA STEAUA: GIGI BECALI A ANUNTAT CARE VOR FI NOII SEFI AI CAMPIOANEI ROMANIEI

HOUSSINE KHARJA este international marocan, de-a lungul carierei sale imbracand tricourile echipelor INTER MILANO, FIORENTINA, SIENA, AS ROMA, PIACENZA, TERNANA, GENOA, AL-ARABI, SOCHAUX sau SPORTING LISABONA. KHARJA are, din 2003 si pana in prezent, 75 de selectii iin nationala Marocului pentru care a inscris 12 goluri. In sezonul 2014-2015, KHARJA a evoluat pentru gruparea franceza Sochaux.

HOUSSINE KHARJA este nascut in Franta la Poissy si a inceput fotbalul la academia echipei Paris Saint Germain.

Sursa foto: gazzetta