STEAUA BUCURESTI a transferat un INTERNATIONAL de TINERET de mare viitor

STEAUA BUCURESTI a parafat, joi dimineata, prima achizitie din anul 2015 asigurandu-si serviciile unui international de tineret de mare viitor.

RARES ENCEANU, 20 de ani, a semnat joi, un contract valabil pe cinci ani cu FC STEAUA BUCURESTI. Internationalul de tineret a fost in tratative avansate si cu Astra Giurgiu dar si-a dorit foarte tare sa ajunga in Ghencea, astfel ca oficialii clubului FC Brasov au tinut cont si de dorinta lui.

Mijlocasul RARES ENCEANU, care a semnat un contract cu FC STEAUA, a declarat, joi, ca transferul la campioana Romaniei reprezinta un vis implinit, precizand ca va incerca sa profite de sansele pe care le va avea, informeaza site-ul oficial steauafc.com.

“Pot spune ca acest transfer este un vis implinit si o mare realizare in cariera mea de jucator. Sper sa nu dezamagesc si sa reprezint STEAUA cu mandrie de fiecare data cand voi avea sansa sa evoluez. Sunt foarte bucuros sa ma alatur acestui grup extraordinar de jucatori si tin sa le multumesc atat celor de la FC Brasov, cat si STELEI pentru increderea acordata si ma voi stradui sa le-o rasplatesc”, a spus RARES ENCEANU.

Mijlocasul in varsta de 20 de ani, care va purta tricoul cu numarul 94, se va alatura vineri lotului condus de Constantin Galca si va merge in cantonamentul din Spania alaturi de noii sai coechipieri.

RARES ENCEANU este un mijlocas stanga nascut pe 5 august 1994, la Zarnesti, care a fost crescut de catre Torpedo Zarnesti, de la care a trecut FC Brasov, pentru care a debutat in sezonul 2011-2012, in care a jucat contra celor de la Rapid si de la Dinamo. Dupa ce a fost imprumutat, in turul sezonului 2013-2014, la Unirea Tarlungeni, din Liga a II-a, pentru care a bifat 13 partide, RARES ENCEANU a revenit la FC Brasov, pentru care a inceput sa evolueze cu regularitate in actualul sezon, in care a prins 15 partide din tur si a reusit 3 pase de gol. A adunat 25 de meciuri de prima divizie si a inscris trei goluri. De asemenea, a jucat pentru echipele nationale U19 si U21.

Sursa foto: steauafc.com