Steaua Bucuresti a vandut drepturile de televizare ale amicalelor din aceasta iarna

Steaua Bucuresti a vandut drepturile de televizare ale partidelor amicale pe care elevii tehnicianului Laurentiu Reghecampf le vor disputa in aceasta perioada de iarna. Gruparea din Ghencea  va efectua doua cantonamente in Spania, urmand sa aiba opt meciuri de pregatire impotriva unor adversari cu nume.

Postul de televiziune Digi Sport s-a inteles cu oficialii stelisti si a cumparat, dupa o pauza de doi ani, meciurile amicale ale ros-albastrilor in cele doua cantonamente de pregatire ale iernii.

Alexandru Bourceanu si compania se vor pregati in Spania, acolo unde vor disputa cel putin opt partide de verificare: Nurnberg (14 ianuarie), Werder Bremen (16 ianuarie), FC Lucerna (18 ianuarie), Raja Casablanca (22 ianuarie), Dinamo Kiev (28 ianuarie), IFK Goteborg (30 ianuarie) si Lokomotiv Plovdiv (1 februarie). Data pentru intalnirea cu Dinamo Moscova, echipa antrenata de Dan Petrescu, nu a fost stabilita.

Stelistii mai au programate inca doua partide test, pe 3 si 5 februarie, insa momentan adversarii nu au fost stabiliti. Unul dintre acestia ar putea fi Legia Varsovia, echipa pe care acestia au eliminat-o in play-off-ul Ligii Campionilor.

Sursa foto: sport365.ro