Steaua Bucuresti ar putea pierde inca un titular in aceasta iarna

Steaua Bucuresti s-a despartit, in aceasta pauza competitionala, de capitanul Alexandru Bourceanu, titular incontestabil in echipa antrenata de tehnicianul Laurentiu Reghecampf. Pe langa purtatorul banderolei ros-albastrii au renuntat si la alti fotbalisti precum Nikolic, Bratu, Adrian Cristea sau Tatu, insa niciunul dintre acestia nu putea emite pretentii la un loc de titular.

Campioana din Liga I a primit o oferta pentru un alt titular de baza si oficialii din Ghencea sunt incantati de suma pe care ar putea sa o obtina in schimbul acestuia. Este vorba despre fundasul central Lukasz Szukala, internationalul polonez fiind dorit de gruparea chineza Shandong Luneng. Asiaticii sunt dispusi sa ofere aproximativ doua milioane de euro in schimbul lui Szukala, care a venit la Steaua pentru doar 300 de mii de euro, informeaza Fanatik.

Sursa citata mai noteaza faptul ca aceasta mutare ar trebui sa se realizeze pana cand va incepe campionatul din China. Lukasz Szukala a marcat trei goluri in aceasta editie de campionat, ultimul fiind reusit in restanta cu Universitatea Cluj disputata marti 18 februarie, in Ghencea.

Citeste si: STEAUA – DINAMO se va juca in Ghencea. Problemele arenei vor fi remediate 

Problema este ca Steaua Bucuresti va ramane cu doar doi fundasi centrali de meserie, Florin Gardos si Fernando Varela.

Sursa foto: gsp.ro