Steaua Bucuresti este dispusa sa cheltuiasca o suma considerabila pentru Sanmartean

Steaua Bucuresti este dispusa sa cheltuiasca o mica avere pentru a-si asigura serviciile mijlocasului Lucian Sanmartean de la FC Vaslui chiar din aceasta pauza de iarna. Conform gsp.ro, gruparea din Ghencea ar trebui sa scoata din conturi o suma de aproape 800 de mii de euro pentru fotbalistul in varsta de 34 de ani.

Potrivit sursei amintite, negocierile derulate intre Steaua si FC Vaslui in ultima perioada sunt fructuoase, ros-albastrii fiind dispusi sa plateasca 150 de mii de euro plus TVA pentru fotbalist, sa preia datoriile pe care gruparea moldava le are fata de Sanmartean, care se ridica tot la 150 de mii de euro si sa ii ofere un salariu de 450 de mii de euro anual acestuia.

Citeste si: Becali a ordonat, din puscarie, inca un transfer la Steaua 

Totusi aceasta suma nu pare exagerata in conditiile in care atat finantatorul Gigi Becali, cat si tehnicianul Laurentiu Reghecampf si-l doresc foarte tare pe Lucian Sanmartean la echipa, mijlocasul fiind vazut drept un fotbalist care ar putea rezolva o mare parte a problemelor pe care le are campioana in prezent.

Sursa foto: sport.ro