STEAUA BUCURESTI este foarte aproape sa mai transfere doi jucatori de TOP din LIGA I

STEAUA BUCURESTI este de neoprit pe piata transferurilor in aceasta perioada si este pe punctul de a realiza alte doua mutari de zile mari. Finantatorul GIGI BECALI, dezamagit de primele doua rezultate din acest sezon, a decis sa utilizeze banii din conturile clubului pentru a intari semnificativ lotul campioanei si va plati o suma uriasa pentru doi fotbalisti de la Astra Giurgiu.

Conform jurnalistilor de la postul de televiziune DigiSport, STEAUA BUCURESTI si Astra Gurgiu s-au inteles pentru transferurile lui DENIS ALIBEC si WILLIAM de AMORIM. In schimbul celor doi fotbalisti, campioana ultimelor trei sezoane din Liga I va plati nu mai putin de 1,5 milioane de euro.

CITESTE SI: GREGORY TADE este noul atacant al STELEI BUCURESTI

Sursa citata scrie ca, desi cluburile s-au pus de acord, STEAUA BUCURESTI mai trebuie sa ii convinga si pe jucatori sa accepte sa se alature lotului lui Mirel Radoi. Negocierile ar urma sa fie finalizate in cursul zilei de marti, iar miercuri DENIS ALIBEC si WILLIAM de AMORIM vor efectua vizita medicala, pentru ca apoi sa devina stelisti cu acte in regula.

In varsta de 24 de ani, DENIS ALIBEC a inscris 8 goluri in tricoul Astrei in sezonul trecut. La randul sau, brazilianul WILLIAM de AMORIM, cu un an mai tanar, a inscris de cinci ori in campionatul precedent pentru formatia giurgiuveana.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI: Al treilea jucator TRANSFERAT in aceasta vara 

In aceasta vara STEAUA BUCURESTI i-a mai transferat pe Jean Sony Alcenat (liber de contract, fost la Petrolul), Sulley Muniru, Gregory Tade (ambii CFR Cluj), Alexandru Tudorie (Otelul), Aymen Tahar (Gaz Metan Medias) si pe Jugurtha Hamroun (liber de contract, fost la Otelul).

Sursa foto: sport.ro