STEAUA BUCURESTI este pe urmele unui fost campion din LIGA I

STEAUA BUCURESTI vrea sa isi intareasca lotul cu un fost campion din LIGA I care are experienta si in LIGA CAMPIONILOR, o competitie in care gruparea din Ghencea va participa si in acest sezon. Prosport anunta ca ros-albastrii vor sa isi acopere postul de portar cu lituanianul GIEDRIUS ARLAUSKIS care ar urma sa il inlocuiasca pe CIPRIAN TATARUSANU care va pleca in strainatate in aceasta vara.

GIEDRIUS ARLAUSKIS, fostul portar al Unirii Urziceni, este liber de contract dupa despartirea de formatia rusa RUBIN KAZAN si STEAUA vrea sa profite de acest statut al lituanianului. In plus, este cunoscut interesul stelistilor fata de ARLAUSKIS, un portar pe care echipa campioana l-a mai dorit in cateva randuri.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI i-a gasit inlocuitor lui IASMIN LATOVLEVICI

In aceste conditii sunt foarte mari sanse ca fostul portar al Unirii sa ajunga la Steaua si datorita statutului sau actual, dar si a faptului ca ARLAUSKIS, in varsta de 26 de ani, ar vrea sa-si relanseze cariera dupa trei ani de stat mai mult pe banca de rezerve a echipei din capitala Tatarstanului.

Citeste si: GIGI BECALI: VOR VENI TREI JUCATORI FOARTE VALOROSI LA STEAUA IN ACEASTA VARA

Astfel, GIEDRIUS ARLAUSKIS care a castigat 700.000 de euro pe an in Rusia, este dispus sa vina la STEAUA BUCURESTI si pe mai putini bani, doar pentru a-si relansa cariera. El ar putea avea un salariu bun in Romania, plus o prima de instalare importanta. 

Sursa foto: prosport.ro