STEAUA BUCURESTI i-a fixat PRETUL lui NICUSOR STANCIU

STEAUA i-a fixat pretul lui STANCIU. Cota lui NICUSOR STANCIU a crescut peste noapte dupa cele trei goluri de senzatie reusite in meciurile STELEI BUCURESTI cu SPARTA PRAGA, din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Noul pret al lui NICUSOR STANCIU este de 14 milioane de euro, conform spuselor finantatorului Gigi Becali. “NICUSOR STANCIU nu pleaca nici pe 10 milioane de euro. El este un fotbalist de geniu. Nu e intre primii 5 din Europa, dar totusi este foarte bun. Daca Pogba pleaca pe 140 de milioane de euro, Stanciu costa macar 10% din aceasta suma”, a spus Becali pentru postul de televiziune Digi Sport.

CITESTE SI: CE A DECLARAT SELECTIONERUL CHRISTOPH DAUM DESPRE STEAUA SI NICUSOR STANCIU

Decarul  stelist NICUSOR STANCIU este monitorizat de echipe cu greutate de pe Batranul Continent precum Chelsea, AC Milan si Anderlecht Bruxelles. Recent, belgienii de la Anderlecht au facut o oferta de 4 milioane de euro pentru a-l cumpara pe NICUSOR STANCIU, insa au fost refuzati de finantatorul ros-albastrilor.

Noul decar al echipei nationale traverseaza o forma excelenta, avand 12 goluri in 24 de meciuri disputate in 2016.Recordul in materie de transferuri din Liga 1 ii apartine lui Vlad Chiriches, vandut la Tottenham pentru 9.5 milioane de euro.

Sursa foto: prosport