STEAUA BUCURESTI i-a gasit inlocuitor lui CIPRIAN TATARUSANU

STEAUA BUCURESTI se va desparti la finalul sezonului in curs de portarul titular CIPRIAN TATARUSANU si oficialii gruparii din Ghencea au luat in calcul mai multe variante pentru inlocuirea celui care in ultimii ani a aparat poarta echipei campioane din Liga I.

In ciuda faptului ca in ultima perioada antrenorul LAURENTIU REGHECAMPF si alti oameni din anturajul stelist au declarat ca urmatorul titular al portii ros-albastre este tanarul Valentin Cojocaru se pare ca acestia s-au reorientat.

Citeste si: STEAUA Bucuresti vrea sa TRANSFERE doi jucatori titulari de la o rivala din LIGA I 

Potrivit editiei tiparite a cotidianului Gazeta Sporturilor, STEAUA BUCURESTI ar dori sa-l transfere pe goalkeeper-ul echipei FC VASLUI, lituanianul VYTAUTAS CERNIAUSKAS, care a depus memoriu  pentru a deveni jucator liber de contract din cauza restantelor salariale pe care gruparea moldava le are fata de el.

Citeste si: S-a pus SECHESTRU pe jucatorii echipei FC VASLUI

VYTAUTAS CERNIAUSKAS, in varsta de 25 de ani, joaca la FC VASLUI din anul 2010 si este ademenit de STEAUA BUCURESTI cu un salariu anual de 150 de mii de euro si o prima de instalare tot de 150 de mii de euro.

Sursa foto: uefa.com