STEAUA BUCURESTI i-a gasit inlocuitor lui IASMIN LATOVLEVICI

IASMIN LATOVLEVICI,  titularul postului de fundas stanga al echipei STEAUA BUCURESTI, este unul dintre fotbalistii care va parasi, in proportie de 90%, formatia campioana din Liga I in aceasta vara. Conform presei sportive autohtone, oficialii gruparii din Ghencea i-au gasit deja un inlocuitor jucatorului dorit de Dinamo Zagreb si Saint-Etienne.

LATOVLEVICI a petrecut ultimele 4 sezoane in Ghencea, timp in care a jucat 137 de partide in tricoul ros-albastru si a inscris 11 goluri, unul mai spectaculos decat altul. La intalnirea cu GIGI BECALI din timpul permisiei de 24 de ore pe care latifundiarul din Pipera a primit-o din partea conducerii penitenciarului Poarta Alba, LATO a luat acceptul de a se transfera in schimbul sumei de un milion de euro, lucru confirmat si de agentul sau, Florin Iacob.

Citeste si: GIGI BECALI: Vor veni trei jucatori foarte VALOROSI la STEAUA in aceasta vara

Totodata, Florin Iacob a dezvaluit ca este foarte probabil ca IASMIN LATOVLEVICI sa ajunga in Croatia dupa ce reprezentantii lui DINAMO l-au urmarit in cateva partide si s-au aratat multumiti de ceea ce au vazut, spre deosebire de francezii de la Saint-Etienne care au facut o oferta salariala care “nu respecta jucatorul”.

Citeste si: ANTAL, cale libera spre STEAUA! Ros-albastrii vor sa prelungeasca si imprumutul lui PIOVACCARI 

In locul sau, stelistii l-au acontat deja pe tanarul Tosca, insa potrivit Gazetei Sporturilor, tehnicianul Laurentiu Reghecampf s-a inteles cu brazilianul GUILHERME SITYA, fundasul sud-american care nu si-a prelungit contractul cu Petrolul Ploiesti si este de acord sa parafeze un contract pe 5 sezoane cu echipa campioana. 

Sursa foto: gsp.ro