STEAUA BUCURESTI IMPRUMUTA UN ATACANT DE LA FC PORTO

STEAUA BUCURESTI este foarte aproape de a da lovitura verii pe piata transferurilor, urmand a aduce un ATACANT de la FC PORTO. Finantatorul Gigi Becali a anuntat ca echipa sa a ajuns la un acord cu portughezii pentru un imprumut pentru un sezon, cu optiunea de cumparare definitiva.

“Astazi am negociat cu un atacant strain, am trimis oferta. Mai avem o varianta cu un atacant, de la o echipa mare, care sa vina imprumut. E un fotbalist mult mai valoros decat ceilalti pentru care negociem. E unul din Coreea, de la FC PORTO mi se pare. Reghe si Meme au zis ca e cel mai bun dintre toti. Vine imprumut, cu drept de cumparare. Va dati seama, il folosesc un an si il dau inapoi”, a spus GIGI BECALI la postul de televiziune Digi Sport.

CITESTE SI: CURATENIA DE PRIMAVARA CONTINUA LA STEAUA: INCA DOI JUCATORI CU GREUTATE VOR PLECA

Sursa citata scrie ca ATACANTUL la care se refera Becali este sud-coreanul HYUN-JUN SUK, un varf de atac in varsta de 24 de ani.

HYUN-JUN SUK si-a facut ucenicia in fotbal la Ajax Amsterdam, insa n-a reusit sa se impuna in lotul “lancierilor”. A mai trecut pe la Groningen, Maritimo, Al-Ahli, Nacional si Vitoria, pentru ca in ianuarie 2016 sa fie transferat de FC PORTO. HYUN-JUN SUK are 8 selectii in nationala Coreei de Sud, pentru care a inscris 3 goluri.

Sursa foto: sport