STEAUA BUCURESTI l-a achizitionat pe FLORIN TANASE de la VIITORUL CONSTANTA. FOTO

STEAUA BUCURESTI a dat lovitura verii in Liga 1 pe piata transferurilor, reusind sa achizitioneze un jucator de mare perspectiva format de VIITORUL CONSTANTA. Dupa saptamani bune de negocieri, STEAUA si VIITORUL au ajuns la un acord pentru transferul mijlocasului FLORIN TANASE.

UPDATE: GIGI BECALI a dezvaluit recent ca a trecut in documentele semnate luni de catre FLORIN TANASE o clauza de reziliere in valoare de 30 de milioane de euro! “S-a terminat, FLORIN TANASE e al Stelei. M-a cam transpirat la negocieri, dar am batut palma. L-am luat in brate si am zis ridic acum 20 de milioane de euro. D-aia am si dat atat de multi bani, 1,5 milioane, pentru ca eu cred ca va fi mai scump decat Stanciu”, a spus Becali la postul de televiziune DigiSport.

STIRE INITIALA

“De maine (marti – n.red.) va fi la antrenamente!”, a anuntat astazi finantatorul Gigi Becali la PRO TV. Cu numai cateva ore inaintea acestui anunt, postul DolceSport dezvaluia ca STEAUA si VIITORUL au semnat documentele necesare inregistrarii transferului la LPF. Din declaratiile finantatorului, suma de transfer a fost una uriasa pentru nivelul Ligii 1, 1,5 milioane de euro, FLORIN TANASE devenind unul dintre cei mai scumpi jucatori din istoria LIGII I.

GIGI BECALIa plusat sustinand chiar ca va finanta aceasta mutare numai din vanzarea biletelor pentru meciul cu MANCHESTER CITY, din play-off-ul LIGII CAMPIONILOR. FLORIN TANASE, in varsta de 21 de ani, a fost cel mai bun al lui Hagi in sezonul trecut, cand a inscris 16 goluri si a oferit 6 assist-uri in toate competitiile.

FLORIN TANASE nu va putea evolua pentru STEAUA BUCURESTI  in “dubla” cu MANCHESTER CITY, din LIGA CAMPIONILOR, deoarece a jucat deja pentru VIITORUL in preliminariile Europa League. FLORIN TANASE va fi insa eligibil pentru lista UEFA incepand cu faza grupelor.

Sursa foto: sport