STEAUA BUCURESTI l-a prezentat oficial pe atacantul VALENTIN LEMNARU. FOTO

STEAUA BUCURESTI, campioana en-titre din LIGA I, l-a prezentat oficial vineri, in cadrul unei conferinte de presa, pe atacantul VALENTIN LEMNARU, ultima achizitie a ros-albastrilor fiind cumparata de la Universitatea Cluj in schimbul a 400 de mii de euro plus TVA. 

VALENTIN LEMNARU, in varsta de 30 de ani, a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu drept de prelungire pe inca unul cu gruparea din Ghencea urmand sa aiba un salariu lunar de 10.000 de euro. LEMNARU a fost prezentat de presedintele executiv al STELEI, VALERIU ARGASEALA, atacantul declarand ca isi doreste un post de titular si ca ar vrea sa inscrie mai multe goluri decat a reusit in tricoul Sepcilor Rosii.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI si-a gasit atacant. GALCA poate rasufla usurat – UPDATE CIFRELE TRANSFERULUI 

VALENTIN LEMNARU a inscris sezonul trecut 13 goluri in Liga I fiind al doilea in clasamentul golgheterilor din competitia interna dupa vasluianul ANTAL.

CITESTE SI: LIGA CAMPIONILOR: STEAUA-STROMSGODSET 2-0 (0-0) / Ros-albastrii o vor intalni pe AKTOBE 

”Ma bucur ca am ajuns la STEAUA. Imi doresc sa demonstrez ca am valoare. Am venit la aceasta echipa, deoarece imi doresc foarte mult sa ajung la echipa nationala. Nu are nicio importanta ca nu am ajuns in Ghencea la 23 de ani si am ajuns la 30. Nu ma sperie concurenta, deorece ma voi lupta pentru postul de titular si sint sigur ca il voi obtine. Vreau sa dau la STEAUA mai multe goluri ca la U Cluj in sezonul trecut. Dupa ce am lucrat in constructii nu credeam ca o sa mai revin in fotbal! Cu domnul COSTEL GALCA am vorbit doar putin in aceasta dimineata!”, a spus VALENTIN LEMNARU la intalnirea cu jurnalistii. 

Sursa foto: steauafc.com