STEAUA BUCURESTI pedepsita DUR de COMISIA de DISCIPLINA

Echipa STEAUA BUCURESTI s-a ales cu SUSPENDAREA TERENULUI pentru doua ETAPE, dar si cu o AMENDA in valoare de 60.000 de LEI, in urma INCIDENTELOR care au avut loc in timpul partidei din etapa 29 dintre ros-albastrii si FC Brasov incheiata cu scorul de 3-0.

COMISIA de DISCIPLINA a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a hotarat ca echipa STEAUA BUCURESTI sa evolueze cu PORTILE INCHISE in urmatoarele doua meciuri pe care gruparea din Ghencea le va disputa pe teren propriu si sa plateasca o AMENDA URIASA de 60.000 de lei, dupa ce suporterii campioanei i-au adresat jucatorului Marius Constantin mai multe injurii cu caracter RASIST.

Citeste si: BECALI si REGHECAMPF au stabilit STRATEGIA si LISTA TRANSFERURILOR din vara 

Astfel, Steaua va disputa cu portile inchise meciurile cu CORONA BRASOV si PANDURII TARGU JIU, insa la meciul cu OTELUL GALATI din ultima etapa, atunci cand stelistii vor sarbatori titlul cu numarul 25, spectatorii vor avea acces.

Citeste si: STEAUA – FC BRASOV 3-0 (1-0) / Campionii fac inca un pas spre TITLUL 25 

Nici Marius Constantin de la FC Brasov nu a scapat mai usor, fundasul stegarilor ardeleni alegandu-se cu trei etape de suspendare si o amenda de 3.000 de lei.

Sursa foto: prosport.ro