STEAUA BUCURESTI ramane fara PORTARI

Tehnicianul LAURENTIU REGHECAMPF a anuntat ca doi dintre PORTARII echipei din Ghencea vor pleca, mai mult ca sigur, in aceasta vara. Potrivit declaratiilor antrenorului formatiei ros-albastre, CIPRIAN TATARUSANU si MARTIN BOGATINOV vor semna contracte cu alte echipe in perioada de TRANSFERURI urmatoare, informeaza postul de televiziune Sportro.

LAURENTIU REGHECAMPF a anuntat pentru sursa amintita ca atat TATARUSANU, cat si BOGATINOV vor parasi STEAUA din postura de jucatori LIBERI de contract. Astfel, STEAUA va ramane cu doar doi portari in lot, tanarul Valentin Cojocaru, proaspat revenit dupa o accidentare si Nita.

Citeste si: BECALI si REGHECAMPF au stabilit STRATEGIA si LISTA TRANSFERURILOR din vara

Celelalte plecari posibile din tabara ros-albastrilor se vor produce numai in cazul unor OFERTE concrete si pe placul conducerii gruparii din Ghencea.

La momentul acesta mai multi fotbalisti titulari ai echipei campioane din Liga I au oferte, printre acestia numarandu-se Cristi Tanase, Alexandru Chipciu, Florin Gardos, Lukasz Szukala, Iasmin Latovlevici sau Prepelita.

Citeste si: CIPRIAN TATARUSANU va avea parte de o SCHIMBARE MAJORA in viata sa 

“Bogatinov si Tatarusanu pleaca liberi. Chipciu si Gardos costa mult, vor pleca daca sunt oferte foarte avantajoase pentru club”, a anuntat Reghecampf, conform Sportro.

Sursa foto: prosport.ro