Steaua Bucuresti renunta la doi atacanti in aceasta iarna

Steaua Bucuresti a anuntat, prin vocea managerului general Mihai Stoica, ca va renunta, in aceasta iarna, la doi jucatori, atacantii Mihai Costea si Stefan Nikolici urmand a parasi gruparea din Ghencea.

“Nu vom mai conta pe Mihai Costea si Stefan Nikolic, i-am anuntat acest lucru inainte de a se incheia prima parte a sezonului”, a declarat oficialul ros-albastrilor intr-o interventie la postul de televiziune DigiSport.

Atacantul Mihai Costea a fost adus de la Universitatea Craiova pentru 1,4 milioane de euro, insa nu a reusit sa se impuna in Ghencea. In acest sezon a evoluat doar in Cupa Romaniei, in timp ce pentru multe meciuri din Liga 1 si Champions League el nu a prins nici macar banca de rezerve.

Varful de atac muntenegrean, Stefan Nikolic, cumparat cu un million de euro de la Politehnica Timisoara, a reusit cateva partide de exceptie in tricoul ros-albastru, ulterior remarcandu-se doar prin escapadele si viata extra-sportiva agitata.

Mihai Costea este dorit de CS Universitatea Craiova, in timp ce Nikolic are o oferta de la Mechelen din prima liga belgiana, acolo unde muntenegreanul a mai evoluat inainte de a ajunge in Liga I la Roeselare si Lierse.

Un alt fotbalist ofensiv care ar putea parasi Steaua in aceasta perioada ar putea fi brazilianul Leandro Tatu, site-ul prosport.ro citand presa portugheza dezvaluie ca acesta este dorit de Arouca, echipa care se lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga Sagres.

Sursa foto: gsp.ro