Steaua Bucuresti renunta la inca un jucator. Acesta va juca la Pandurii Targu Jiu

Steaua Bucuresti va renunta la inca un jucator in aceasta pauza competitionala. Dupa vizita medicala, tehnicianul Laurentiu Reghecampf a dat de inteles ca a ales sa-i mai dea o sansa mijlocasului Mihai Radut, insa dupa numai cateva antrenamente in cantonamentul din Spania si cateva minute jucate in meciul cu Nurnberg, jucatorul va reveni la Pandurii Targu Jiu, acolo unde a mai fost imprumutat.

Potrivit presei sportive, Radut s-ar fi inteles deja cu Marin Condescu, presedintele gruparii gorjene, singurul lucru care ar mai trebui sa fie pus la punct fiind perioada in care fotbalistul va fi imprumutat de la Steaua la Pandurii. Ros-albastrii ar agrea un imprumut pana in vara, ulterior diriguitorii gruparii din Targu Jiu trebuind sa se hotarasca daca il achizitioneaza definitiv sau nu.

De cealalta parte, oficialii gorjeni ar vrea sa-l imprumute pe mijlocas pe o perioada de un an, insa aceasta varianta nu convine Stelei, deoarece Radut mai are contract un an si jumatate cu echipa din Ghencea si in momentul revenirii ar intra deja in ultimele sase luni ale intelegerii, ros-albastrii riscand sa il piarda gratis pe acesta.

Daca va ajunge la Pandurii, Mihai Radut va avea misiunea de a-l inlocui pe brazilianul Eric de Oliveira, plecat in aceasta iarna la o echipa din Golf.

Sursa foto: gsp.ro