STEAUA BUCURESTI s-a hotarat cu cine il va inlocui pe “Magicianul” LUCIAN SANMARTEAN

STEAUA BUCURESTI  a transferat in aceasta iarna trei nume sonore, Gabi Tamas, Guillherme si George Tucudean, insa nu se opreste aici. Ros-albastrii s-au hotarat asupra jucatorului care il va inlocui pe “Magicianul” LUCIAN SANMARTEAN, plecat in aceasta iarna la AL-ITTIHAD.

Pentru a acoperi plecarea lui LUCIAN SANMARTEAN, care s-a resimtit din plin in meciurile de pregatire, STEAUA BUCURESTI a ajuns la un acord cu portughezul FILIPE TEIXEIRA de la PETROLUL PLOIESTI, informeaza editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

CITESTE SI: GUILHERME HAUBERT SITYA a semnat un contract pe 5 ani cu STEAUA BUCURESTI

Dupa ce au obtinut acordul lui FILIPE TEIXEIRA, sefii din Ghencea incearca sa ajunga la o intelegere si cu oficialii echipei PETROLUL PLOIESTI. In acest sens, ei au propus ca varianta plata sumei de 150 de mii de euro, suma pe care PETROLUL PLOIESTI i-o datoreaza lui FILIPE TEIXEIRA.

“Avem pe masa aceasta solicitare, analizam si cel mai tarziu pana la finalul saptamanii vom decide”, a declarat directorul general al clubului Petrolul, ANDI CRANGU.

CITESTE SI: STEAUA a INVINS in meciul amical cu TSKA Sofia

In caz contrar, FILIPE TEIXEIRA va ajunge in Ghencea liber de contract, din vara. TEIXEIRA, in varsta de 34 de ani, a marcat sase goluri si a oferit opt pase decisive in prima parte a sezonului.

Sursa foto: sport.ro