STEAUA BUCURESTI si-a aflat adversarul din TURUL II preliminar al LIGII CAMPIONILOR

STEAUA BUCURESTI, campioana din LIGA I, si-a aflat luni adversara din TURUL II PRELIMINAR al LIGII CAMPIONILOR. TRAGEREA la SORTI a avut loc astazi cu incepere de la ora 13.00 (ora ROMANIEI) la Nyon in Elvetia.

STEAUA BUCURESTI, cap de serie la TRAGEREA la SORTI, va juca in TURUL II PRELIMINAR al LIGII CAMPIONILOR impotriva formatiei norvegiene STROMSGODSET IF. Primul meci se va disputa in Norvegia. Datele de disputare ale dublei intalniri sunt urmatoarele: 15/16 iulie si 22/23 iulie.

STROMSGODSET IF din NORVEGIA este o formatie care evolueaza in orasul DRAMMEN si a fost inffintata acum 107 ani, in 1907. STROMGODSET IF isi disputa meciurile de pe teren propriu pe arena “MARIENLYST”  care are o capacitate de 7.500 de locuri si suprafata artificiala. 

CITESTE SI: STEAUA, cap de serie la tragerea la sorti. “Sunt sceptic ca Steaua va ajunge in grupele Ligii” 

STROMSGODSET IF este campioana en-titre din Norvegia, gruparea nordica avand in palmares doua titluri de campioana si 5 cupe ale tarii sale. In sezonul precedent al cupelor europene, STROMSGODSET IF a ajuns pana in turul III preliminar al EUROPA LEAGUE, in turul II preliminar trecand de gruparea maghiara DEBRECEN, apoi a fost eliminata de cehii de la FK Jablonec.

STROMGODSET IF are in lot 8 jucatori straini, 3 fotbalisti din Ghana, si cate unul din Ungaria, Kosovo, Portugalia, Danemarca si Belgia. Cel mai important nume este cel al atacantului belgian Marvin Ogunjimi care a fost adus in aceasta vara.  Un alt jucator cunoscut din lotul norvegienilor este portarul ghanez Adambathia Larsen Kwarasey, prezent la turneul final al CM din Brazilia si titular impotriva SUA. Kwarasey este nascut in Norvegia si are dubla cetatenie.

CITESTE SI: STEAUA isi afla luni adversara din turul II preliminar al LIGII CAMPIONILOR. Afla variantele 

TRAGEREA la SORTI a fost efectuata de cei doi oficiali obisnuiti ai UEFA prezenti an de an la acest eveniment, italienii GIANI INFANTINO si GIOGIO MARCHETTI.

Celelalte echipe romanesti, PETROLUL PLOIESTI, CFR CLUJ si ASTRA GIURGIU, isi vor afla adversarele din tururile preliminare ale EUROPA LEAGUE incepand cu ora 15.00.

Sursa foto: uefa.com