STEAUA BUCURESTI si-a gasit atacant. GALCA poate rasufla usurat – UPDATE CIFRELE TRANSFERULUI

UPDATE ORA 20:00 –  Lemnaru i-a costat 400 de mii de euro pe stelisti, la care se vor adauga alte 360 de mii de euro reprezentand salariul fotbalistului in urmatoarele 3 sezoane.

Conform presei sportive autohtone care ii citeaza pe jurnalistii de la postul de televiziune Dolce Sport, STEAUA BUCURESTI va anunta joi TRANSFERUL atacantului VALENTIN LEMNARU, golgheterului formatiei Universitatea Cluj din sezonul trecut cu 13 reusite. Cele doua parti au batut palma inca de aseara, varful de atac in varsta de 30 de ani urmand a imbraca tricoul ros-albastrilor in urmatoarele sezoane.

VALENTIN LEMNARU e la un pas de acordul oficial cu ros-albastrii, scrie Dolce Sport. Golgeterul lui U Cluj, locul 2 in topul national sezonul trecut, cu 13 goluri, 3 mai putine decat Liviu Antal, s-a inteles cu STEAUA BUCURESTI si va ajunge azi in Capitala pentru a semna contractul. 

CITESTE SI: MIRCEA LUCESCU le da sfaturi celor de la STEAUA: “Va fi golgheter” 

Cotat la 1,1 milioane de euro, VALENTIN LEMNARU, 30 de ani, s-a aflat in proprietarea lui DINAMO BUCURESTI intre 2006 si 2009. Dupa despartirea de caini, a mai trecut pe la U Cluj si Pandurii, unde a fost titular.

CITESTE SI: LIGA CAMPIONILOR: STEAUA-STROMSGODSET 2-0 (0-0) / Ros-albastrii o vor intalni pe AKTOBE 

Sursa foto: sport.ro