STEAUA BUCURESTI si-a prezentat ultimele achizitii intr-o conferinta de presa

STEAUA BUCURESTI a organizat marti la pranz o conferinta de presa in care si-a prezentat ultimele trei achizitii ale acestei veri: ALEXANDRU BOURCEANU, RAUL RUSESCU si PAUL PAPP. In aceeasi ordine de idei, Valeriu Argaseala a anuntat ca gruparea din Ghencea a pus capat campaniei de transferuri.

Oficialul echipei campioane din Liga I a dezvaluit faptul ca RUSESCU si PAPP pot fi achizitionati definitiv de STEAUA la finele perioadei de imprumut, dar si motivul pentru care atacantul JEREMY BOKILA nu a mai ajuns in tricoul ros-albastru.

CITESTE SI: RAUL RUSESCU este noul jucator al echipei STEAUA BUCURESTI 

Raul si Paul au un an de zile imprumut cu optiune de cumparare. Sunt sume importante. Cei trei nu au venit pentru ca nu au avut o alta solutie, ci pentru ca au fost doriti de Steaua. Steaua joaca in Cupele Europene. Nu se pune problema ca este un pas inapoi. E un pas inainte, joaca in Cupele Europene si se bat pentru castigarea campionatului”, a dezvaluit Valeriu Argaseala.

“Ni l-am dorit foarte mult si pe Bokila. Nu au vrut initial sa lase niciun loc de discutie. Au lasat un pic, ca sa traga diplomatic de timp. Ei au spus apoi ca au nevoie de un atacant si ca nu au reusit sa-si cumpere ei atacantul pe care il doreau. Nu si-au putut aduce un atacant si astfel jucatorul a ramas la Terek”, a mai spus Argaseala la conferinta de presa in care Steaua si-a prezentat ultimele transferuri.

CITESTE SI: MUTARE BOMBA realizata de STEAUA BUCURESTI: ALEX BOURCEANU se intoarce in Ghencea

Sursa foto: sport.ro