STEAUA BUCURESTI: Unul dintre TITULARII din umilinta cu CITY este ca si VANDUT

Unul dintre jucatorii titulari ai echipei STEAUA BUCURESTI este cu bagajele facute. Acesta urmeaza sa fie vandut pe o suma pe placul finantatorului GIGI BECALI. Unul dintre veteranii vicecampioanei din LIGA I va pleca la gruparea turca BURSASPOR care este dispusa sa plateasca in schimbul mijlocasului ADI POPA suma de 2 milioane de euro.

ADI POPA  a fost unul dintre putinii jucatori din lotul lui Laurentiu Reghgecampf care s-a facut remarcat in partida tur cu MANCHESTER CITY.

ADI POPA a avut o evolutie buna, iar BURSASPOR este gata sa-l transfere. Nu mai putin de doua milioane de euro ofera gruparea din Turcia in schimbul celui poreclit “Motoreta”. Gigi Becali este de acord cu suma oferita de clubul din Tara Semilunei. Singura problema ramane la ADI POPA, care isi negociaza la sange salariul.

ADI POPA castiga, in clipa de fata, doar 7.000 de euro pe luna. Are cel mai mic salariu dintre toti titularii formatiei ros-albastre, dar si promisiunea lui Becali ca, la prima oferta concreta din strainatate, va fi lasat sa plece.

“Nu s-au inteles, deocamdata, la salariu. ADI POPA vrea 60.000 de euro pe luna, BURSASPOR ii ofera doar 40.000 de euro. Gigi si-a dat acordul, ii convin de minune cele doua milioane de euro pe care le-ar incasa de la turci. Insa ADI POPA se tine tare, are o cota, e international, se duce la BURSASPOR doar daca i se indeplinesc toate conditiile”, a declarat unul dintre apropiatii fotbalistului.

Tratativele dintre ADI POPA si BURSASPOR continua, iar sansele ca partile sa ajunga la un numitor comun sunt mari. Cel mai probabil, clubul din Turcia va satisface pretentiile financiare lui ADI POPA, care ar urma sa fie prezentat oficial dupa partida retur cu Manchester City, mai ales ca Gigi Becali este de acord cu suma oferita de gruparea din Premier League.

Sursa foto: sport