STEAUA BUCURESTI v MANCHESTER CITY: REACTIA lui LAURENTIU REGHECAMPF

Antrenorul Stelei, LAURENTIU REGHECAMPF, a vorbit despre duelul ros-albastrilor cu MANCHESTER CITY, din PLAY-OFF-ul LIGII CAMPIONILOR.

“Nu sunt multumit de aceasta tragere. Ne doream un adversar cu care sa ne luptam de la egal la egal. Am picat cu cea mai buna echipa, dar in fotbal orice este posibil. Trebuie sa ne jucam sansa noastra, primul meci e pe teren propriu. Guardiola e unul dintre cei mai mari antrenori din lume, l-am intalnit cand eram in Arabia, pregateste orice meci foarte bine. E o diferenta foarte mare intre cele doua echipe, vom vedea. Cred ca avem sansa noastra si o s-o jucam. Va fi o ambitie in plus, o mandrie sa joci cu echipe de asemenea nivel si poate vom reusi sa facem doua meciuri bune si sa ne calificam. Oricare alta echipe in afara de MANCHESTER CITY era o echipa abordabila.

CITESTE SI: TRAGERE LA SORTI PLAY-OFF LIGA CAMPIONILOR: STEAUA BUCURESTI v MANCHESTER CITY. PREZENTARE ADVERSAR + REACTII

Eu cred ca fanii vor veni in numar mare si ne vor sustine la meciul cu MANCHESTER CITY. Nu am emotii, sunt singur ca prin jocul nostru va veni lumea alaturi de noi. Ajax si Porto ne doream, dar in fotbal nu se stie, se pot intampla multe in fotbal. Poate ne vom califica si in conditiile in care nu vom avea nicio sansa.”, a declarat LAURENTIU REGHECAMPF pentru televiziune Sportro.

Sursa foto: sport