STEAUA BUCURESTI va disputa, marti, primul AMICAL din cantonamentul englez

STEAUA BUCURESTI efectueaza, in aceste zile, cel de-al doilea cantonament de pregatire din aceasta vara. Ros-albastrii se afla in Anglia, acolo unde se pregatesc in vederea sezonului, care va incepe in scurt timp, la baza ST. GEORGE’S PARK.

Primul meci amical pe care elevii antrenorului COSTEL GALCA il vor disputa pe pamant englez este cel de marti dupa-amiaza si in care campioana din ultimele doua sezoane din LIGA I ii va intalni pe bulgarii de la LUDOGORET RAZGRAD, campioana de la sud de Dunare avandu-l in componenta si pe fostul dinamovist COSMIN MOTI.

CITESTE SI: STEAUA va juca in GHENCEA returul cu Stromsgodset

Trebuie spus si faptul ca STEAUA si LUDOGORETS s-ar putea afla fata in fata si in mod oficial, in play-off-ul LIGII CAMPIONILOR, daca ele vor reusi sa ajunga in faza respectiva a competitiei. In cantonamentul din Albion, stelistii vor mai juca partide test si impotriva belgienilor de la ANDERLECHT BRUXELLES, joi 3 iulie, englezilor de la OLDHAM ATHLETIC, sambata 5 iulie, iar luni 7 iulie cu cipriotii de la AEL LIMASSOL.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI: COSTEL GALCA a renuntat la doi jucatori 

Echipa probabila cu care GALCA ar putea incepe meciul din aceasta seara: Arlauskis – G. Matei, Gardos, Szukala, Latovlevici – Neagu, Prepelita, N. Stanciu – Ad. Popa, Keseru, Chipciu.

Sursa foto: sport.ro