STEAUA BUCURESTI va efectua doua stagii de pregatire in TURCIA. Ce adversari vor avea stelistii?

Echipa de fotbal STEAUA BUCURESTI va efectua doua STAGII DE PREGATIRE la inceputul anului viitor, ambele in TURCIA, in care campioana va disputa SASE PARTIDE DE VERIFICARE, potrivit site-ului oficial al clubului.

Primul cantonament va avea loc in perioada 10-21 ianuarie, la Gloria Sports Arena, din Belek, ”cea mai moderna baza de pregatire dedicata sportivilor din regiune”. Cel de-al doilea stagiu este programat in Kadriye, intre 24 ianuarie si 7 februarie, iar echipa va fi cazata la Regnum Carya Golf & Spa Resort, ”unul dintre cele mai noi si luxoase hoteluri din Turcia”.

”Ros-albastrii” se vor reuni in data de 8 ianuarie, cand este programata vizita medicala, la Institutul National de Medicina Sportiva, urmata de doua zile de antrenamente la Centrul National de Fotbal Mogosoaia.

CITESTE SI: LIGA I: STEAUA BUCURESTI – ACS POLI TIMISOARA, SCOR 3-1

Primul meci amical va avea loc pe 19 ianuarie, contra echipei elvetiene YOUNG BOYS BERNA, la Gloria Sports Arena, acesta fiind singurul din primul stagiu.

In al doilea cantonament, jucatorii antrenati de Laurentiu Reghecampf va sustine cinci partide, pe 26 ianuarie cu UJPEST FC (Ungaria), la Regnum Carya Golf & Spa Resort, in data de 29 ianuarie se va juca meciul cu formatia austriaca SK STURM GRAZ, la Gloria Sports Arena. Ultimele trei meciuri se vor juca la Regnum Carya Golf & Spa Resort, pe 1 februarie cu FC METALIST HARKOV (Ucraina), pe 4 februarie va avea loc meciul cu DJURGARDENS IF (Suedia), iar in data de 6 februarie se va juca meciul cu AS TRENCIN (Slovacia).

Sursa foto: steauafc