STEAUA Bucuresti vrea sa TRANSFERE doi jucatori titulari de la o rivala din LIGA I

STEAUA Bucuresti incearca sa gaseasca tot mai multe solutii pentru campania de TRANSFERURI din aceasta vara, iar finantatorul GIGI BECALI si tehnicianul LAURENTIU REGHECAMPF s-au orientat catre doi fotbalisti ai unei rivale a ros-albastrilor din aceasta editie de campionat.

Astfel, cei doi oameni din conducerea STELEI s-au sfatuit si au cazut de acord ca doi dintre fotbalistii ASTREI GIURGIU ar fi perfecti pentru echipa campioana. Este vorba de atacantul CONSTANTIN BUDESCU si fundasul ALEXANDRU MATEL, ambii fiind doriti si in trecut de gruparea din Ghencea, informeaza Fanatik.

Citeste si: STEAUA – CORONA BRASOV, ora 20:30, DIGISPORT 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / Inca un pas spre TITLUL 25 

Conform sursei citate, GIGI BECALI ar fi dispus sa le plateasca celor de la ASTRA suma de 1,5 milioane de euro in schimbul celor doi fotbalisti. MATEL a mai fost dorit de STEAUA si acum patru sezoane, dar ros-albastrii nu s-au inteles la bani cu Farul Constanta, echipa la care evolua fundasul dreapta la acea ora. In ceea ce il priveste pe BUDESCU, acesta a intrat in dizgratia oficialilor giurgiuveni care sunt dispusi sa il vanda oricarei echipe va face o oferta rezonabila pentru a-si asigura serviciile sale.

Citeste si: STEAUA le depaseste pe Manchester United, Milan si Valencia in CLASAMENTUL CLUBURILOR 

Ramane de vazut daca Ioan NICULAE va fi de acord cu suma oferita de GIGI BECALI si isi va da girul pentru perfectarea acestor TRANSFERURI.

Sursa foto:  gsp.ro