STEAUA BUCURESTI vrea sa transfere un ATACANT care a VIOLAT o tanara de 19 ani

STEAUA BUCURESTI, campioana ultimelor trei sezoane din Liga I, negociaza in aceste zile un transfer care ar putea sa „INCENDIEZE” relatia dintre echipa si suporterii sai. Oficialii echipei ros-albastre sunt interesati de achizitionarea unui atacant de culoare care a fost ARESTAT, in urma cu numai cateva luni, dupa ce a VIOLAT o tanara.

STEAUA BUCURESTI il vrea pe gambianul YUSUPHA YAFFA, in varsta de 18 ani, informeaza, in exclusivitate, prosport.ro. YUSUPHA YAFFA a fost legitimat ultima data in Germania, la Eintracht Frankfurt, iar in prezent este liber de contract. “Romania este o varianta pentru mine”, a declarat YAFFA.

CITESTE SI: FK QARABAGH – FC STEAUA, scor 2-3 \ PUSTIUL MINUNE al “ros-albastrilor” a adus VICTORIA 

YUSUPHA YAFFA a fost implicat intr-un scandal de proportii in urma cu cateva luni. La 21 de zile de la transferul in Germania, YUSUPHA YAFFA a fost ARESTATpentru ca a VIOLAT o tanara in varsta de 19 ani. YUSUPHA YAFFA a fost eliberat pe cautiune, dupa ce a platit 100 de mii de euro.

Atacantul din Gambia a fost legitimat la echipa de tineret a lui AC Milan si a fost imprumutat un an la Bologna inainte sa fie cedat definitiv germanilor de la Eintracht.

Sursa foto: sport.ro