Steaua castiga, 2-1, partida cu Sageata si se distanteaza la opt puncte in fruntea clasamentului

Steaua a castigat, cu 2-1, greu, dar meritat, partida disputata astazi in deplasare, la Constanta, contra echipei Sageata Navodari, in cadrul etapei cu numarul 24 din Liga I.

Partida dintre Sageata si Steaua a debutat contrar asteptarilor cu un gol al gazdelor, care au deschis scorul inca din minutul 6, dupa ce Latovlevici l-a scapat din marcaj pe Achim, care a tasnit spre careul lui Nita, acesta a gresit interventia, iar mingea a ajuns la Guerra, care a impins-o in poarta din doar cativa metri. Steaua a jucat slab, dand senzatia ca nu se regaseste, dar a reusit egalarea in minutul 33, cand Keseru a marcat ca urmarea a unui fault inc areu asupra lui Sanmartean.

Citeste si: SAGEATA NAVODARI – STEAUA 1-2 LIVE TEXT / Campionii, victorie in ceata 

In partea secunda, Steaua a aratat mai bine in joc, reusind sa inscrie golul de 2-1 la zece minute de la reluare, prin Varela, fundasul central marcand cu capul, din sase metri, in urma unui corner. Sageata a insistat pe final de meci, fortand egalarea, reusind chiar sa inscrie un gol de generic prin Roman, in minutul 76, care a reluat in plasa, cu calcaiul, printre picioarele lui Nita. Reusita a fost insa anulata corect pe motiv de offside. Gazdele au mai avut apoi o bara, iar Steaua a ratat inca doua sanse de gol, partida terminandu-se cu victoria campioanei, 2-1.

Steaua se distanteaza dupa acest meci la 8 puncte de Astra, acumuland 58 de puncte fata de cele 50 ale urmaritoarei de pe locul doi, si asteapta derbyul cu Dinamo de joi, din semifinalele Cupei Romaniei.

Sursa foto: prosport.ro