STEAUA – CFR CLUJ 1-1 (0-1) / Ardelenii n-au reusit sa bata REZERVELE ros-albastrilor

STEAUA BUCURESTI a remizat, scor 1-1, in etapa a treia a Ligii I in compania echipei CFR Cluj. Tehnicianul Mirel Radoi a mizat, sambata seara, in partida disputata pe National Arena la nu mai putin de noua rezerve, antrenorul ros-albastrilor odihnindu-i pe titularii de drept in vederea importantului joc de miercuri seara cu Partizan Belgrad.

Pentru STEAUA a debutat si fundasul JEAN SONNY ALCENAT, cel care a revenit de la Gold Cup in urma cu 48 de ore, iar internationalul haitian a reusit sa furnizeze pasa de gol la reusita egalizatoare a tanarului TUDORIE (n.n. la primul gol oficial pentru STEAUA). Oaspetii au reusit sa deschida scorul dupa un sfert de ora de joc, Tiago finalizand un atac scoala al ardelenilor din Gruia. Cele doua formatii si-au trecut in cont si cate o bara (Neagu 2 / Tiago Lopes 90+3), iar Tudorie a bifat si un gol anulat in primele secunde ale partidei, atacantul originar din Galati trimitand mingea in poarta adversa dintr-o pozitie evidenta de ofsaid.

Un nou semi-esec pe teren propriu pentru echipa campioana insa, de aceasta data, rezultatul de egalitate poate fi pus pe seama lipsei de experienta a fotbalistilor care au imbracat tricoul ros-albastru al STELEI. Pe final de joc a intrat si tanarul de numai 16 ani, MIHALCEA, acesta fiind foarte aproape de a finaliza cu gol la capatul unei spectaculoase actiuni personale. La STEAUA a debutat si fundasul moldovean CARP, acesta fiind inlocuit dupa aproximativ o ora de joc de ALCENAT.

La partida disputata pe National Arena au asistat 5.300 de spectatori, galeria ros-albastrilor fiind in continuare decisa sa boicoteze meciurile favoritilor. Dupa trei meciuri disputate in campionat, STEAUA a acumulat 5 puncte, in timp ce elevii lui Francisc Dican sunt in continuare sub cota 0, avand -1 punct din cauza penalizarii cu care au inceput aceasta noua editie a Ligii I.

Urmatorul meci al STELEI va avea loc miercuri seara, de la ora 21.30, in compania formatiei PARTIZAN BELGRAD, jocul contand pentru prima mansa a turului III preliminar al LIGII CAMPIONILOR. Partida se va disputa cu portile inchise si va putea fi urmarita, in format LIVE TEXT, pe Mondo News.

STEAUA BUCURESTI –  CFR CLUJ 1-1 (0-1)
MARCATORI: TUDORIE (57) / TIAGO LOPES (15)

STEAUA BUCURESTI: Nita – Rapa, Carp (55 Alcenat), Tosca, Guilherme – Tahar, Neagu – Iancu (46 Gradinaru), Hamroun, Enceanu (79 Mihalcea) – Tudorie. Antrenor: Mirel Radoi.
CFR CLUJ: Minca – Filipe, Larie, Tanc, Camora – Petrucci, Muresan (86 Nascimento) – Tiago Lopes, Rosu (46 Santamaria), Paun (62 Goncalves) – Guima. Antrenor: Francisc Dican.

ARBITRU: Cristian Balaj (Baia Mare).
STADION: National Arena (Bucuresti).

Sursa foto: gsp