STEAUA – CFR CLUJ, scor 3-0. Cel mai dezechilibrat derby dintre Steaua si CFR din istoria Paszkany!

STEAUA-CFR

Partida Steaua – CFR Cluj s-a incheiat cu scorul de 3-0 (2-0), formatia lui Laurentiu Reghecampf reusind sa obtina o victorie clara, de forta. Nu a fost nicio ocazie clara pentru CFR, iar Steaua a facut spectacol in fata celor 14.000 de suporteri aflati in Ghencea. 

Piovaccari, Popa si Tanase au inscris pentru ros-albastri. Steaua a detinut controlul de la inceputul partidei si pana la sfarsit, iar italianul Piovaccari a reusit sa deschida scorul in minutul 12, iar Adi Popa a majorat la 2-0 in minutul 34. Golul lui Tanase a fost cea mai frumoasa reusita a partidei, in minutul 60.

A fost cel mai dezechilibrat derby dintre Steaua si CFR din istoria Paszkany!

Mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea de foc cu Legia Varsovia din play-off-ul Champions League. Steaua – Legia Varsovia se joaca miercuri, de la ora 21.45, pe National Arena.

Referitor la meciul cu Legia, Laurentiu Reghecampf se declara increzator ca va duce echipa in grupe.

“Am discutat despre performantele din trecut care onoreaza clubul, despre predecesorii care au daruit Stelei atatea amintiri europene frumoase. Speram din adancul sufletului nostru sa incheiem luna august cu o calificare in grupele Champions League”, a spus antrenorul Stelei pentru uefa.com.

___________________________________

Final de meci. Steaua – CFR CLUJ, scor 3-0.

Min 88: Robert Maah rateaza cea mai mare ocazie de gol a celor de la CFR. Cu un sut din pozitie centrala, Maah trimite mingea pe langa poarta lui Tatarusanu.

Crainicul din Ghencea a anuntat ca sunt aproape 14.000 de spectatori in tribune.

Min 64: Schimbare la Steaua. Iese Tanase, intra Adrian Cristea.

Min 60: GOOOL STEAUA. Inscrie Cristi Tanase, care suteaza la coltul lung dupa o actiune personala in urma careia l-a pierdut pe drum pe Velayos. STEAUA – CFR CLUJ, scor 3-0.

Min 58: Schimbare la Steaua. Iese Piovaccari, intra Gabi Iancu, care va juca cel mai probabil in centrul atacului ros-albastrilor.

A inceput repriza secunda a derby-ului STEAUA – CFR ClujSteaua reintra pe teren in aceeasi formula.

Final de prima repriza, STEAUA – CFR CLUJ 2-0, fara mari probleme pentru Steaua. Piovaccari deschide scorul in minutul 12, Adi Popa majoreaza in minutul 34. CFR a incercat sa joace mai avansat, insa a fost dominata net de ros-albastri.

Min 41: Bourceanu trimite o pasa superba de 30 de metri, Felgueiras iese la marginea careului si respinge.

Sunt probleme pentru CFR Cluj, in flancuri in special, dar si in aparare.

Min 34: GOOOL STEAUA. Inscrie Adi Popa din careu pe coltul lung. STEAUA – CFR CLUJ, scor 2-0.

Min 31: Cartonas galben pentru Cristi Tanase.

Min 30: Voiculet suteaza periculos de la 25 de metri, insa balonul trece pe langa poarta. Este prima sansa de a inscrie pentru CFR Cluj.

Min 21:
Lovitura libera pentru CFR, care a avut cateva actiuni interesante de la debutul partidei, insa niciuna periculoasa pentru Tatarusanu.

Se spune ca Piovaccari incaseaza peste 200.000 de euro la Steaua.

Min 12: GOOOOOL STEAUA. Piovaccari inscrie din 10 metri cu o reluare din “alunecare”, este primul sau gol in Liga I. STEAUA – CFR CLUJ, scor 1-0.

Min 9: Cartonas galben pentru Pintilii.

Min 4: Ocazie importanta pentru Steaua, dupa centrarea lui Bourceanu din lovitura libera. Chiriches preia si trimite cu capul in transversala.

Min 2: Georgievski il faulteaza dur pe Batin, insa nu primeste cartonas galben.

Min 1: Partida incepe cu primul atac al Stelei, respins de clujeni.

In tribunele din Ghencea sunt aproximativ 10.000 de spectatori.

ECHIPE DE START STEAUA – CFR CLUJ:

STEAUA: Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Stanciu, Tanase – Piovaccari
Rezerve: Nita, Gardos, Prepelita, Ad. Cristea, Parvulescu, Radut, Iancu.

CFR CLUJ: Felgueiras – Velayos, Cadu, Piccolo, Camora – Voiculet, Obiora, Deac – Fl. Costea, Batin, Maah
Rezerve: Minca, Sepsi, I. Rada, Hora, Djokovic, Muniru, Kapetanos

STEAUA – CFR CLUJ se joaca sambata seara, de la 21.30, in etapa a 5-a din Liga I. Partida va fi transmisa in format Live Text de Mondo News. 

Tanase, Piovaccari si Stanciu sunt titulari in meciul din aceasta seara. Regehe nu menajeaza niciun jucator inaintea meciului cu Legia Varsovia.

Steaua are 6 puncte din 2 meciuri jucate si se afla inaintea meciului cu Legia Varsovia, care se va disputa miercuri. CFR are 5 puncte din 4 etape jucate.

Steaua – CFR este o partida interesanta pentru ca astazi se produce debutul lui Petre Grigoras, care l-a inlocuit pe Mircea Rednic. De precizat ca Grigoras a adunat 306 meciuri in liga I.