STEAUA – CFR Cluj, scor 1-0 (0-0) in etapa 20 din Liga I

STEAUA - CFR Cluj, scor 1-0 (0-0) in etapa a 20-a a Ligii I

Steaua Bucuresti a invins pe CFR 1907 Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), duminica seara, in Ghencea, intr-un meci din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei a fost inscris de ex-dinamovistul George Tucudean (77), care a trimis in plasa o minge prelungita cu capul de Cristian Tanase, in urma unui corner executat de Alex Chipciu, potrivit Agerpres.

Steaua se impusese si in tur cu 1-0. Pentru campioana a fost primul gol marcat in Liga I dupa jocurile cu Rapid (0-1) si CS Universitatea Craiova (0-0). CFR nu a castigat in ultimele sale cinci partide de campionat, in care nici nu a marcat (trei egaluri, doua esecuri). ”Ros-albastrii” raman pe primul loc, cu un avans de cinci puncte, iar CFR pastreaza ”lanterna rosie”.

In cele 40 de meciuri directe dintre cele doua formatii, Steaua s-a impus de 19 ori, CFR de 9 ori, iar 12 s-au incheiat la egalitate.

FC Steaua Bucuresti — CFR 1907 Cluj 1-0 (0-0), stadion “Steaua” — Bucuresti

A marcat: George Tucudean (77).

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucuresti); arbitri asistenti: Mircea Orbulet (Bucuresti), Sebastian Stoianov (Constanta); arbitru de rezerva: Vladimir Urzica (Piatra Neamt); arbitri asistenti aditionali: Adrian Viorel Cojocaru (Galati), Florin Miron (Bucuresti)

Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitesti) — CCA, Mircea Calin (Bucuresti) — LPF.

Foto: Digisport