Steaua – Chelsea: Infrangere fara drept de apel, 0-4, la Under 19

Echipa Under 19 a Stelei a pierdut astazi, fara drept de apel, 0-4, partida cu formatia similara a celor de la Chelsea, in etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor Under 19.

Echipa sub 19 ani a Stelei a debutat cu o infrangere, 0-3, in Liga Campionilor de tineret, in fata celor de la Schalke 04, in prima etapa a grupelor competitiei Under 19, iar astazi elevii lui Ion Toma au fost invinsi din nou, de aceasta data si mai sever, 0-4, de Chelsea Londra Under 19.
Intr-o partida disputata de la ora 16, la Mogosoaia, Steaua Under 19, un mix intre juniorii Stelei si cativa jucatori adusi de la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”, nu a avut nici un cuvant de spus in fata englezilor.

Steaua Under 19 a intrat la cabine cu un gol in dezavantaj, dar in partea secunda adversarii au mai marcat de trei ori, ceea ce a facut ca tabela sa arate un clar 0-4 la finalul meciului.

Steaua Under 19 a inceput partida in urmatoarea formula: Cojocaru – Patru, Catalin Alexandru, Hodorogea, Alin Cristian – Bogdan Vasile, Alexandru Antonio, Tarnovan, Gheorghe, Toni Razvan – Mitrita

sursa foto: prosport.ro