Steaua – Chelsea: Jose Mourinho a ramas socat cand a ajuns in Bucuresti

Jose Mourinho, antrenorul portughez al echipei Chelsea Londra, adversara Stelei din grupele Ligii Campionilor, a ramas socat in momentul in care a aflat ce s-a intamplat cu finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali. Acest lucru a fost dezvaluit de unul dintre verii latifundiarului incarcerat, Victor Becali intr-o interventie la postul de televiziune sport.ro.

“M-am intalnit cu el foarte putin, chiar pe holurile hotelului Intercontinental, iar el a fost neplacut surprins sa afle situatia in care este varul meu si totodata prietenului lui Gigi Becali. Mourinho era foarte relaxat, insa a ramas socat in momentul in care m-a intrebat de Gigi si eu i-am spus ca este la puscarie. Mourinho stia ceva de situatia lui, dar tot timpul a crezut ca este vorba de inchisoare cu suspendare si nu cu executare”, a declarat Victor Becali, pentru sursa amintita.

Partida dintre Steaua si Chelsea, contand pentru Grupa E a Ligii Campionilor, este programata marti seara, de la ora 21:45, pe National Arena din Capitala.

Foto: telegraph.co.uk