Steaua – Chelsea: Jose Mourinho a vrut sa-l viziteze la puscarie pe Gigi Becali. Latifundiarul a refuzat

Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, a aflat de situatia in care se afla Gigi Becali, de la varul acestuia, Victor. Tehnicianul portughez a ramas socat in prima instanta, el si Gigi cunoscandu-se destul de bine, apoi Mourinho si-a exprimat dorinta de a-l vizita la inchisoare Jilava pe amicul incarcerat. O dorinta ramasa fara rezultat, dupa ce finantatorul Stelei a refuzat sa-l primeasca la puscarie.

“The Special One” s-a intalnit cu verii latifundiarului, Victor si Ioan Becali, imediat ce a ajuns in Romania, acestia informandu-l ca Gigi se afla dupa gratii de mai bine de trei luni. Jose Mourinho stia ca Gigi Becali primise o pedeapsa cu suspendare si nu una cu executare, a povestit la sport.ro, Victor Becali.

La scurt timp dupa ce a aflat de situatia fostului deputat, antrenorul lusitan le-a transmis celor doi ca vrea sa mearga la Jilava, insa s-a lovit de refuzul sefului de la Steaua.

“I-am transmis lui Gigi dorinta lui Mourinho, ca vrea sa-l viziteze la inchisoare. Numai ca varul meu a refuzat, a spus ca nu vrea sa fie vazut intr-o astfel de situatie de un om ca Mourinho. Jose il considera pe Gigi ca facand parte din familia lui, nu ar trebui sa fiti prea surprinsi de aceasta dorinta a lui”, a afirmat impresarul Giovanni Becali, potrivit DigiSport.

Sursa foto: gsp.ro