Steaua – Chelsea: “Pensionarii” au aterizat la Bucuresti

Jucatorii de la Chelsea au aterizat luni, in jurul orei 15.00, pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti. Autocarul a plecat deja catre locatia unde jucatorii londonezi vor fi cazati, locatie tinuta secreta pentru presa.

Partida dintre Steaua si Chelsea, contand pentru Grupa E a Ligii Campionilor, este programata marti seara, de la ora 21:45, pe National Arena din Capitala. Stadionul va fi inchis, acoperisul fiind tras inca de ieri, datorita ploii. 

Masuri de ordine la meciul Steaua Bucuresti si Chelsea Londra

Politia Romana a dispus masuri suplimentare pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, cu prilejul meciului Steaua Bucuresti – Chelsea Londra. Aproape 450 de politisti vor actiona, maine, pe principalele cai de comunicatie catre Capitala, in special pe granitele de Sud, respectiv Vest, la Aeroportul International “Henri Coanda” Otopeni, precum si in municipiul Bucuresti, pentru prevenirea oricaror evenimente nedorite si pentru ca participantii la meciul de fotbal sa se bucure in liniste de eveniment.

Astfel, 448 de politisti, dintre care 194 politisti rutieri, 161 politisti de ordine publica, 34 politisti de investigatii criminale si 59 politisti de la alte structuri vor actiona pentru asigurarea fluentei rutiere si a ordinii publice, atat pe traseele de deplasare, cat si in preajma locurilor de cazare si a stadionului.

Suplimentar fata de masurile dispuse in municipiul Bucuresti, inspectorul general al Politiei Romane a dispus redimensionarea dispozitivelor de ordine publica si politie rutiera pe principalele cai de comunicatie catre Capitala, axate cu precadere pe granita de Sud, respectiv Vest si judetele limitrofe municipiului Bucuresti.

Masuri specifice pentru gestionarea acestei misiuni au fost dispuse si la Aeroportul International Bucuresti Otopeni. Astfel, in total, Politia Romana va actiona cu 448 politisti.

Foto: paginademedia.ro