Steaua – Chelsea: Vezi ce a spus Mourinho la conferinta de presa

Jose Mourinho, antrenorul echipei Chelsea Londra, a parasit furios conferinta de presa organizata inaintea partidei de maine cu Steaua, din grupa E a Ligii Campionilor.

Jose Mourinho, antrenorul celor de la Chelsea Londra, adversara Stelei de maine din grupa E a Ligii Campionilor, s-a enervat la conferinta de presa, parasind-o, deoarece jurnalistii britanici i-au adresat mai multe intrebari legate de neconvocarea jucatorului Kevin De Bruyne, scrie ziare.com. “Va intereseaza numai scandalul si jucatorii care nu evolueaza! Nu l-am convocat deoarece joaca doar 11 si 18 pot fi in lot!”, a spus Mourinho, dupa care s-a enervat si a parasit furios sala de conferinte de la National Arena.

Pana la acest moment, portughezul a fost extrem de calm si a vorbit laudativ la adresa Stelei: “Steaua a facut o prima repriza buna cu Schalke, a controlat jocul, nu au fost ocazii, dar in partea secunda, dupa ce nemtii au inscris, lucrurile s-au complicat. Dar Steaua a aratat ca are capacitatea sa lupte in aceasta grupa si pentru calificarea. Cu siguranta vor obtine puncte si vor avea multe de spus in aceasta grupa. Nu cred ca Steaua este diferita fata de cea din luna februarie. Au acelasi manager, aceeasi structura. Au pierdut doar un jucator important. Acum sunt campioni si s-au calificat in grupele Ligii Campionilor, asa ca sunt mai experimentati si mai motivati. Chelsea are in mare aceeasi jucatori, dar un manager diferit si idei diferite”, a spus Mourinho.

“Nu am venit aici pentru a face un jucator foarte fericit spunand ceva laudativ la adresa lui. Steaua este o echipa organizata pentru ca antrenorul este bun si stie cum sa joace. Anul trecut jucatorii mei au pierdut aici, iar asta este bine pentru mine deoarece stiu ca nu-i asteapta un meci usor si ca le va fi greu”, a mai spus Mourinho.

Portughezul se teme insa de conditiile meteorologice de la Bucuresti si spera ca gazonul sa nu fie afectat: “Cu vremea nu putem face mai multe. Dar stadionul are acoperis si cred ca au posibilitatea de a face ca terenul sa fie intr-o forma buna. Este si responsabilitatea UEFA, terenul de joc este foarte important. Steaua si UEFA sunt raspunzatoare”.

Sursa foto: sport.ro