STEAUA: Cine este primul JUCATOR de care se vor DESPARTI ros-albastrii la iarna

Potrivit presei sportive autohtone, oficialii echipei Steaua Bucuresti s-au decis asupra primului jucator care va parasi gruparea din Ghencea in aceasta iarna. Stiut fiind faptul ca Gigi Becali nu este incantat de faptul ca trebuie sa plateasca fotbalisti care nu joaca deloc sau o fac foarte putin, diriguitorii ros-albastrilor s-au hotarat sa renunte la mijlocasul Ionut Neagu.

Conform jurnalistilor de la Fanatik, Neagu ar urma sa fie imprumutat la Otelul Galati, formatia de la care a fost transferat de Steaua dorindu-l inca din aceasta vara. Cristi Munteanu, team-managerul gruparii de la malul Dunarii a declarat pentru sursa amintita ca s-a rugat timp de o saptamana de oficialii stelisti sa ii permita lui Ionut Neagu sa revina la Otelul, o noua discutie in acest sens urmand sa aiba loc in pauza competitionala din iarna.

CITESTE SI: STEAUA a anuntat cand va reveni BOURCEANU pe teren si care este situatia lui ADI POPA 

“Pe Neagu l-am dorit si in aceasta vara, m-am rugat de cei de la Steaua o saptamina sa ni-l imprumute. Si pe el, si pe Lemnaru. Dar ne-au spus ca Bourceanu nu este refacut si ca au nevoie de Ionut, ca nu pot ramane descoperiti. Dar in iarna vom relua negocierile, il dorim pe Neagu cel putin pana la vara. Este un fotbalist foarte bun, care ar ajuta echipa. Sper ca vom intelege, mai ales ca Bourceanu va fi refacut. Este pacat sa stea rezerva la Steaua”, a spus Munteanu pentru Fanatik.

CITESTE SI: DINAMO KIEV-STEAUA 3-1 (1-0) / Campioana din Liga I a fost de nerecunoscut 

Transferat in septembrie 2013 la Steaua, Ionut Neagu nu a bifat decat unsprezece partide in tricoul campioanei care a platit Otelului 620.000 de euro in schimbul sau.

Sursa foto: sport.ro