Steaua – Concordia 4-0. Sanmartean debuteaza cu gol, Steaua trece pe primul loc

Steaua s-a impus fara emotii in restanta din Liga 1 contra Concordiei Chiajna. Pe un stadion Ghencea in tribunele caruia s-au aflat aproximativ 10 000 fani, trupa lui Reghe a castigat cu 4-0.

Fanii Stelei s-au strans pe stadionul de suflet in numar destul de mare, circa 10 000, pentru a-si vedea favoritii la lucru dupa pauza competitionala. N-a fost fara rost gestul suporterilor, pentru ca au avut ce vedea. Cu noua achizitie Sanmartean pe teren, trupa lui Reghe a facut show contra Concordiei din Chiajna, o echipa venita la Bucuresti doar sa se apere.

Varela a deschis balul in Bulevardul Ghencea, dupa o faza rapida a atacului stelist, cu Adi Popa pe post de pasator decisiv.(min 9)

Oaspetii au fost incapabili sa replice cu adevarat, asa ca ocaziile la poarta lui Tatarusanu au lipsit. Cei care au inscris, pana la pauza, au fost tot stelistii. Chipciu a profitat de pasa neglijenta inapoi a lui Leca si a punctat pentru 2-0.(min 32)

Citeste si: Steaua Bucuresti – Concordia Chiajna 4-0, LIVE TEXT MONDO NEWS: Sanmartean, debut cu gol, Ghencea striga: “Campioni”

Cu doua minute inainte de pauza, Stanciu a reusit cateva piruete in careul advers, scotand intr-un final lovitura de la 11 metri. Cerut de public pentru executia loviturii de pedeapsa, Sanmartean a  inscris, insa Balaj a dorit reexecutarea pentru ca in careu se aflau prea multi jucatori. Noul coordonator de joc al Stelei a punctat si a doua oara, iar tabela arata 3-0.

In partea secunda, desi nu a mai fortat, Steaua a mai punctat o data. Chipciu a realizat “dubla”, tot cu un gol usor. Sut de la distanta, minge scapata in poarta de Ramniceanu.

Scor final, Steaua-Concordia 4-0. Stelistii trec pe primul loc in clasament, cu 42 de puncte, la fel ca Astra, insa cu un golaveraj superior si cu un meci restant.

Sursa foto: captura Digi Sport 1